Kapcsolat
Nyitva tartás:
H-P: 07:00-17:00
Szo: 07:00-12:00
Email: aruhaz@vargatherm.hu
Telefon: (52) 561 174
  (30) 239-7859
 
Fizetési módok
A VARGATHERM Szakáruházban bankkártyás fizetési lehetőség biztosított.

Filozófiánk

Minőség, megbízhatóság, megfizethető szolgáltatás

A VARGATHERM Kft. vállalkozói tapasztalatainak hasznosításával a megrendelői bizalom tovább erősítését tűzte ki célul.

 

A kitűnő minőség magas szintű felkészültséggel a legjobb üzleti stratégia. Vállalkozásunk folyamatosan építi, fejleszti rendszerét, biztosítja a szükséges személyi, tárgyi erőforrásokat. Legfontosabb szempont a vevői, megrendelői elégedettség. Komoly figyelmet szentelünk a műszaki fejlesztésre, a legkorszerűbb anyagokkal, berendezésekkel dolgozunk, törekszünk a legmodernebb gépek beszerzésére.

 

A VARGATHERM Kft. nem csak kivitelezéssel és kereskedéssel foglalkozik, hanem a mérnökeink, dolgozóink az épületgépészeti iparág elkötelezettjeként folyamatosan nyomon követik a szakma fejlődését, a technológiai változásokat és a vonatkozó szabályok, rendeletek módosulását. Székhelyünkön jól felszerelt előadóterem található, ahol vendégelőadók bevonásával rendszeresen szervezünk előadásokat munkatársaink, illetve szakmabeli kollégáink számára.

 

 

Legfőbb szempont a megbízói elvárások teljesítése, a kivitelezéshez terveket készítünk, ezek alapján végezzük a munkánkat. Olyan körülményeket teremtünk, amelyek garantálják a minőségi munka alapfeltételeit. A megrendelői visszajelzéseket folyamatosan figyeljük, értékeljük és felhasználjuk rendszerünk tökéletesítéséhez.

 

Gázkészülék szerviz:
12-07
Honeywell nyereményakció
Ajándékozzon szeretteinek biztonságot és egy esélyt értékes nyereményeinkre!
10-11
Honeywell H450 szénmonoxid vészjelzővel kapcsolatos leggyakoribb kérdések és válaszok!
Összegyűjtöttük a szénmonoxid vészjelzővel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és válaszokat, reméljük segít a döntésben!
09-12
Megbízható szén-monoxid riasztót kínálunk!!!
Ha egy csaptelepről van szó, ami csöpög egy kicsit, hát majd megszokjuk. Emberi életek múlhatnak viszont azon, hogy egy szén-monoxid-vészjelző riaszt-e vagy sem. Ezeket a készülékeket azért vesszük, mert biztonságban szeretnénk tudni családunk és a magunk életét.