Kapcsolat
Nyitva tartás:
H-P: 07:00-17:00
Szo: 07:00-12:00
Email: aruhaz@vargatherm.hu
Telefon: (52) 561 174
  (30) 239-7859
 
Fizetési módok
A VARGATHERM Szakáruházban bankkártyás fizetési lehetőség biztosított.

Szerviz

Korszerű alkatrészek + professzionális gázszerviz = biztonságos és energiatakarékos üzemeltetés
 

A VARGATHERM Kft. vállalja bármilyen típusú gázkészülék (gázkazán, tűzhely, konvektor, bojler) szakszerű beszerelését, beüzemelését és karbantartását. A hibabejelentést követően szervizünk elvégzi az állapotfelmérést és rövid határidőn belül megjavítjuk a meghibásodott készüléket. Vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet a készülékek biztonságtechnikai felülvizsgálatára.

A beüzemeléshez minden olyan professzionális műszer és felszerelés rendelkezésünkre áll, amely a biztonságos munkához szükséges. Berendezéseink segítségével a gázkészülékeket a legapróbb részletekig szabályozzuk, beállítjuk a biztonságos és gazdaságos üzemeltetéshez szükséges paramétereket.

Az ARISTON, BAXI, BERETTA, BUDERUS, FÉG, LAMPART, SAVIO, TERMOMAX gázkészülékek szakszervize vagyunk. Az ezekhez a márkákhoz tartozó készülékek garanciális beüzemelését, szervizelését, valamint garancián túli javítását is végezzük.

 

Hívjon bennünket!

Dobó Gyula (30) 438-8618

Gázkészülék szerviz:
12-07
Honeywell nyereményakció
Ajándékozzon szeretteinek biztonságot és egy esélyt értékes nyereményeinkre!
10-11
Honeywell H450 szénmonoxid vészjelzővel kapcsolatos leggyakoribb kérdések és válaszok!
Összegyűjtöttük a szénmonoxid vészjelzővel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és válaszokat, reméljük segít a döntésben!
09-12
Megbízható szén-monoxid riasztót kínálunk!!!
Ha egy csaptelepről van szó, ami csöpög egy kicsit, hát majd megszokjuk. Emberi életek múlhatnak viszont azon, hogy egy szén-monoxid-vészjelző riaszt-e vagy sem. Ezeket a készülékeket azért vesszük, mert biztonságban szeretnénk tudni családunk és a magunk életét.