Szakáruház

Üdvözöljük a VARGATHERM Kft. honlapján!

Ismerd megszakáruházunk

Dinamikusan fejlődő cégünk 1998-ban bővítette profilját épületgépészeti anyagok kereskedelmével, megnyitva 500 négyzetméteres szakáruházunkat, ahol több mint 10,000-féle árucikk található. Termékeink között épületgépészeti és szerelési alapanyagok, gázkészülékek, szaniterek, klíma- és légtechnikai berendezések szerepelnek.

Képzett eladóink segítenek a legmegfelelőbb termék kiválasztásában, nagyobb értékű vásárlás esetén pedig díjtalanul hazaszállítjuk a termékeket. Egyedi megrendeléseket rövid határidőre teljesítünk.

Árukészletünk a vásárlói igényekre szabva tartalmaz hagyományos és korszerű vezetékrendszereket, épületgépészeti szabályzó automatizálásokat, szaniterárukat. Emellett forgalmazunk tágulási tartályokat, keringtető szivattyúkat, radiátorokat, lemezes hőcserélőket, vízlágyítókat, páraelszívókat és sok más terméket:

Termékcsoportjaink

Széleskörű épületgépészeti kínálat

Több mint 10,000 termékkel, szakértői segítséggel és ingyenes kiszállítással várjuk üzletünkben, ahol mindent megtalál az épületgépészeti és szerelési igények kielégítésére.
Hatékonyság és Rugalmasság a VARGATHERM-nél

Logisztikai Erőmű

Áruházunk eladóteréhez egy 500 négyzetméteres raktár és egy 1200 négyzetméteres logisztikai udvar kapcsolódik.

A VARGATHERM Kft.-nek jelenleg nyolc tehergépkocsiból álló járműparkja van. A hatékonyabb kihasználtság érdekében különböző kapacitású járművekkel dolgozunk. Teherautóinkat elsősorban a kivitelezési munkák során használjuk. A munkavégzéshez szükséges anyagok, gépészeti berendezések, szerszámok szállítását biztosítják, valamint dolgozóink is ezekkel a gépjárművekkel mennek ki a munkaterületre.

Igény esetén vásárlóinknak házhoz szállítjuk a vásárolt árut. A nagy megrendeléseket ütemezve kérjük, ilyen esetekben a szállításról a nagykereskedő gondoskodik.

Márkáink

Forgalmazott márkáink

Csak olyan épületgépészeti termékeket kínálunk, amelyek professzionális és megbízható márkák minőségét képviselik. Termékeink garantálják a hosszú távú megbízhatóságot és a precíz működést minden területen.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon felhírlevelünkre

Értesüljön időben legújabb termékeinkről, újdonságainkról, legrisebb híreinkről és ajánlatainkról.