Kapcsolat
Nyitva tartás:
H-P: 07:00-17:00
Szo: 07:00-12:00
Email: aruhaz@vargatherm.hu
Telefon: (52) 561 174
  (30) 239-7859
 
Fizetési módok
A VARGATHERM Szakáruházban bankkártyás fizetési lehetőség biztosított.

Szerviz

Korszerű alkatrészek + professzionális gázszerviz = biztonságos és energiatakarékos üzemeltetés
 

A VARGATHERM Kft. vállalja bármilyen típusú gázkészülék (gázkazán, tűzhely, konvektor, bojler) szakszerű beszerelését, beüzemelését és karbantartását. A hibabejelentést követően szervizünk elvégzi az állapotfelmérést és rövid határidőn belül megjavítjuk a meghibásodott készüléket. Vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet a készülékek biztonságtechnikai felülvizsgálatára.

A beüzemeléshez minden olyan professzionális műszer és felszerelés rendelkezésünkre áll, amely a biztonságos munkához szükséges. Berendezéseink segítségével a gázkészülékeket a legapróbb részletekig szabályozzuk, beállítjuk a biztonságos és gazdaságos üzemeltetéshez szükséges paramétereket.

Az ARISTON, BAXI, BERETTA, BUDERUS, FÉG, LAMPART, SAVIO, TERMOMAX gázkészülékek szakszervize vagyunk. Az ezekhez a márkákhoz tartozó készülékek garanciális beüzemelését, szervizelését, valamint garancián túli javítását is végezzük.

 

Hívjon bennünket!

Dobó Gyula (30) 438-8618

Gázkészülék szerviz:
06-22
Munkáinkból: Megújuló energiával működik a nyíradonyi rendezvénycsarnok
A projekt keretében megépült egy 183 négyzetméteres kazánház és tüzelőanyag tároló, beépítettek két faapríték-tüzelésű melegvíztermelő kazánt, valamint 28 darab napkollektort a használati melegvíz előállítására, illetve a medencefűtés biztosítására.
08-27
Új Ariston Hybrid kondenzációs-hőszivattyús technológia
Az Ariston legújabb fejlesztése a Hybrid termékcsalád, mely a kondenzációs és hőszivattyús technológiát egyaránt magába foglalja. A külső és belső egységekből álló rendszer segítségével a fűtési rendszer kiszolgálására a kondenzációs és hőszivattyús technológia minden előnye kihasználható. A Hybriddel az eddig ismert gázkészülékekhez viszonyítva jóval több energiát lehet megtakarítani, mivel a fűtési rendszer kiszolgálásához a gáz mellett a levegőből nyerhető hőenergiát is felhasználja, a használati melegvíz előállítása pedig a készülék kondenzációs részével történik.
08-25
Az Ariston EVOlúciója
2012 második felétől megújult az Ariston kazán családja és napkollektor rendszere