Kapcsolat
Nyitva tartás:
H-P: 07:00-17:00
Szo: 07:00-12:00
Email: aruhaz@vargatherm.hu
Telefon: (52) 561 174
  (30) 239-7859
 
Fizetési módok
A VARGATHERM Szakáruházban bankkártyás fizetési lehetőség biztosított.
Munkáinkból: Megújuló energiával működik a nyíradonyi rendezvénycsarnok

Megújuló energiával működik a nyíradonyi rendezvénycsarnok

nyíradony

Megújult a nyíradonyi Harangi Imre rendezvénycsarnok energetikai rendszere, a 249,8 millió forintos beruházáshoz 212,3 millió forint európai uniós támogatást nyert a város önkormányzata – mondta Tasó László, Nyíradony fideszes polgármestere kedden, a beruházás átadásán.

Hozzátette: az önkormányzat 37,5 millió saját forrást biztosított a fejlesztéshez, az állam azonban a Nemzeti Fejlesztési Kormánybizottság döntésének köszönhetően, az önerő-támogatás új rendszerének létrehozásával kézzelfogható és azonnali segítséget nyújtott a beruházáshoz.

A projekt keretében megépült egy 183 négyzetméteres kazánház és tüzelőanyag tároló, beépítettek két faapríték-tüzelésű melegvíztermelő kazánt, valamint 28 darab napkollektort a használati melegvíz előállítására, illetve a medencefűtés biztosítására.


A beruházással évente 11 millió forint működtetési költséget takarít meg Nyíradony önkormányzata – hangzott el az ünnepségen.

Gázkészülék szerviz:
12-07
Honeywell nyereményakció
Ajándékozzon szeretteinek biztonságot és egy esélyt értékes nyereményeinkre!
10-11
Honeywell H450 szénmonoxid vészjelzővel kapcsolatos leggyakoribb kérdések és válaszok!
Összegyűjtöttük a szénmonoxid vészjelzővel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és válaszokat, reméljük segít a döntésben!
09-12
Megbízható szén-monoxid riasztót kínálunk!!!
Ha egy csaptelepről van szó, ami csöpög egy kicsit, hát majd megszokjuk. Emberi életek múlhatnak viszont azon, hogy egy szén-monoxid-vészjelző riaszt-e vagy sem. Ezeket a készülékeket azért vesszük, mert biztonságban szeretnénk tudni családunk és a magunk életét.