Kapcsolat
Nyitva tartás:
H-P: 07:00-17:00
Szo: 07:00-12:00
Email: aruhaz@vargatherm.hu
Telefon: (52) 561 174
  (30) 239-7859
 
Fizetési módok
A VARGATHERM Szakáruházban bankkártyás fizetési lehetőség biztosított.

Filozófiánk

Minőség, megbízhatóság, megfizethető szolgáltatás

A VARGATHERM Kft. vállalkozói tapasztalatainak hasznosításával a megrendelői bizalom tovább erősítését tűzte ki célul.

 

A kitűnő minőség magas szintű felkészültséggel a legjobb üzleti stratégia. Vállalkozásunk folyamatosan építi, fejleszti rendszerét, biztosítja a szükséges személyi, tárgyi erőforrásokat. Legfontosabb szempont a vevői, megrendelői elégedettség. Komoly figyelmet szentelünk a műszaki fejlesztésre, a legkorszerűbb anyagokkal, berendezésekkel dolgozunk, törekszünk a legmodernebb gépek beszerzésére.

 

A VARGATHERM Kft. nem csak kivitelezéssel és kereskedéssel foglalkozik, hanem a mérnökeink, dolgozóink az épületgépészeti iparág elkötelezettjeként folyamatosan nyomon követik a szakma fejlődését, a technológiai változásokat és a vonatkozó szabályok, rendeletek módosulását. Székhelyünkön jól felszerelt előadóterem található, ahol vendégelőadók bevonásával rendszeresen szervezünk előadásokat munkatársaink, illetve szakmabeli kollégáink számára.

 

 

Legfőbb szempont a megbízói elvárások teljesítése, a kivitelezéshez terveket készítünk, ezek alapján végezzük a munkánkat. Olyan körülményeket teremtünk, amelyek garantálják a minőségi munka alapfeltételeit. A megrendelői visszajelzéseket folyamatosan figyeljük, értékeljük és felhasználjuk rendszerünk tökéletesítéséhez.

 

Gázkészülék szerviz:
06-22
Munkáinkból: Megújuló energiával működik a nyíradonyi rendezvénycsarnok
A projekt keretében megépült egy 183 négyzetméteres kazánház és tüzelőanyag tároló, beépítettek két faapríték-tüzelésű melegvíztermelő kazánt, valamint 28 darab napkollektort a használati melegvíz előállítására, illetve a medencefűtés biztosítására.
08-27
Új Ariston Hybrid kondenzációs-hőszivattyús technológia
Az Ariston legújabb fejlesztése a Hybrid termékcsalád, mely a kondenzációs és hőszivattyús technológiát egyaránt magába foglalja. A külső és belső egységekből álló rendszer segítségével a fűtési rendszer kiszolgálására a kondenzációs és hőszivattyús technológia minden előnye kihasználható. A Hybriddel az eddig ismert gázkészülékekhez viszonyítva jóval több energiát lehet megtakarítani, mivel a fűtési rendszer kiszolgálásához a gáz mellett a levegőből nyerhető hőenergiát is felhasználja, a használati melegvíz előállítása pedig a készülék kondenzációs részével történik.
08-25
Az Ariston EVOlúciója
2012 második felétől megújult az Ariston kazán családja és napkollektor rendszere