Kapcsolat
Nyitva tartás:
H-P: 07:00-17:00
Szo: 07:00-12:00
Email: aruhaz@vargatherm.hu
Telefon: (52) 561 174
  (30) 239-7859
 
Fizetési módok
A VARGATHERM Szakáruházban bankkártyás fizetési lehetőség biztosított.

Üdvözöljük a VARGATHERM Kft. honlapján!

Tisztelt Ügyfeleink! Kedves Vásárlóink!
 
 
 
 
Vállalkozásunk víz-, gáz-, fűtés-, hűtés- és légtechnikai rendszerek tervezésével és kivitelezésével, valamint épületgépészeti anyagok, szaniteráruk kereskedelmével foglalkozik.
 
A megalakulás óta hosszú utat jártunk be, a különböző nagyságrendű munkák minden területén letettük a névjegyünket. Célunk, hogy kiváló minőségű, komplett épületgépészeti szolgáltatást nyújtsunk.
 
 
Központi telephelyünkön egy 500 négyzetméteres szakáruházat működtetünk, ahol több mint 10000-féle árucikket forgalmazunk. Az üzlethez tartozó logisztikai bázis a megrendelői igényekre való gyors reagálást biztosítja.
 
Nagy gyakorlattal rendelkező, szakképzett eladóink segítik vásárlóinkat a megfelelő termék kiválasztásában.
 

 
Gázkészülék szerviz:
06-22
Munkáinkból: Megújuló energiával működik a nyíradonyi rendezvénycsarnok
A projekt keretében megépült egy 183 négyzetméteres kazánház és tüzelőanyag tároló, beépítettek két faapríték-tüzelésű melegvíztermelő kazánt, valamint 28 darab napkollektort a használati melegvíz előállítására, illetve a medencefűtés biztosítására.
08-27
Új Ariston Hybrid kondenzációs-hőszivattyús technológia
Az Ariston legújabb fejlesztése a Hybrid termékcsalád, mely a kondenzációs és hőszivattyús technológiát egyaránt magába foglalja. A külső és belső egységekből álló rendszer segítségével a fűtési rendszer kiszolgálására a kondenzációs és hőszivattyús technológia minden előnye kihasználható. A Hybriddel az eddig ismert gázkészülékekhez viszonyítva jóval több energiát lehet megtakarítani, mivel a fűtési rendszer kiszolgálásához a gáz mellett a levegőből nyerhető hőenergiát is felhasználja, a használati melegvíz előállítása pedig a készülék kondenzációs részével történik.
08-25
Az Ariston EVOlúciója
2012 második felétől megújult az Ariston kazán családja és napkollektor rendszere