Kapcsolat
Nyitva tartás:
H-P: 07:00-17:00
Szo: 07:00-12:00
Email: aruhaz@vargatherm.hu
Telefon: (52) 561 174
  (30) 239-7859
 
Fizetési módok
A VARGATHERM Szakáruházban bankkártyás fizetési lehetőség biztosított.
Az Ariston EVOlúciója

Hatékonyság, komfort, design és minőség - a megújult termékpaletta fő ismérvei
 

Világszerte emberek milliói használják az Ariston fűtési és szolár rendszereit, valamint elektromos vízmelegítőit. A márkába vetett bizalom a meghatározó mozgatórugója a termékek sikerességének. A siker titka az intelligens design és avantgard technológia, mely környezettudatosságra épül és az emberek legnagyobb kényelmét szolgálja. A világ, amelyben élünk folyamatos mozgásban van, fejlődésen megy keresztül és ezt a fejlődést tükrözi a megújult termékpaletta. Az Ariston célja, hogy kielégítse a fogyasztók változó igényeit és ennek megfelelően irányítsa tevékenységét.
 
 
 
 
Gázkészülék szerviz:
06-22
Munkáinkból: Megújuló energiával működik a nyíradonyi rendezvénycsarnok
A projekt keretében megépült egy 183 négyzetméteres kazánház és tüzelőanyag tároló, beépítettek két faapríték-tüzelésű melegvíztermelő kazánt, valamint 28 darab napkollektort a használati melegvíz előállítására, illetve a medencefűtés biztosítására.
08-27
Új Ariston Hybrid kondenzációs-hőszivattyús technológia
Az Ariston legújabb fejlesztése a Hybrid termékcsalád, mely a kondenzációs és hőszivattyús technológiát egyaránt magába foglalja. A külső és belső egységekből álló rendszer segítségével a fűtési rendszer kiszolgálására a kondenzációs és hőszivattyús technológia minden előnye kihasználható. A Hybriddel az eddig ismert gázkészülékekhez viszonyítva jóval több energiát lehet megtakarítani, mivel a fűtési rendszer kiszolgálásához a gáz mellett a levegőből nyerhető hőenergiát is felhasználja, a használati melegvíz előállítása pedig a készülék kondenzációs részével történik.
08-25
Az Ariston EVOlúciója
2012 második felétől megújult az Ariston kazán családja és napkollektor rendszere