Kapcsolat
Nyitva tartás:
H-P: 07:00-17:00
Szo: 07:00-12:00
Email: aruhaz@vargatherm.hu
Telefon: (52) 561 174
  (30) 239-7859
 
Fizetési módok
A VARGATHERM Szakáruházban bankkártyás fizetési lehetőség biztosított.

Szakáruház

Vállalkozásunk dinamikus fejlődésének köszönhetően és a  növekvő vásárlói igények biztosítására 1998-ban épületgépészeti anyagok kereskedelmével bővítettük profilunkat, és megnyitottuk a VARGATHERM Szakáruházat.
 
 
Üzletünkben több mint 10000-féle árucikk található. A kiszolgálótér alapterülete 500 négyzetméter. Elsősorban épületgépészeti és szerelési alapanyagokat, gázkészülékeket, ezek alkatrészeit, szanitereket, valamint klíma- és légtechnikai berendézeseket forgalmazunk. Képzett eladóink segítenek a vásárlóknak a legmegfelelőbb termék kiválasztásában. Nagyobb értékű vásárlás esetén a nálunk vásárolt terméket helyben díjtalanul hazaszállítjuk. Amennyiben egyedi termék megrendelése szükséges, azt rövid határidőre vállaljuk.
 

Árukészletünket a különböző vásárlói igények alapján állítottuk össze. A hagyományos vezetékrendszerek mellett kaphatók korszerű vezetékek. Üzletünkben megtalálhatók a különböző épületgépészeti szabályzó automatikák, szaniteráruk széles választéka. Kaphatók Comisa ötrétegű, Ecoplastik-, és réz vezetékrendszerek, szennyvíz- és csapadékvíz-vezeték- rendszerek. Forgalmazunk tágulási tartályokat (szolár, HMV, fűtési), keringtető szivattyúkat, radiátorokat, lemezes hőcserélőket, vízlágyítókat, páraelszívókat.

  

 

Fő termékcsoportjaink

 • Gázkészülékek
 • Gázkazánok, vegyestüzelésű kazánok, faelgázosító kazánok, gáztűzhelyek, gázkonvektorok, gázbojlerek
 • Épületgépészeti anyagok, szakáruk
 • Víz-, gáz-, fűtés rendszerek kialakításához, szereléséhez szükséges anyagok teljes kínálata
 • Klímatechnika
 • Légkondicionáló berendezések, szerelési anyagok, hűtőközegek
 • Öntözéstechnika
 • Öntözőrendszerek kialakításához szükséges anyagok teljes kínálata
 • Napenergia hasznosító rendszerek
 • Napkollektorok, napenergia hasznosító rendszerek termékei
 • Fürdőszoba felszerelés
 • Fürdőkádak, masszázskádak, zuhanykabinok, masszázskabinok, zuhanypanelek, csaptelepek, szaniteráruk, fürdőszoba szekrények, fürdőszobai kiegészítők
 • Központi porszívórendszer
 
A VARGATHERM Szakáruházban bankkártyás fizetési lehetőség biztosított.

Üzletünkben Budapest Bank Áruhitel vehető igénybe. A Budapest Bank Rt., mint a VARGATHERM Kft. pénzügyi megoldásainak szolgáltatója a hitelbírálat jogát minden esetben fenntartja.

 

Logisztika

 

Áruházunk eladóteréhez egy 500 négyzetméteres raktár és egy 1200 négyzetméteres logisztikai udvar kapcsolódik.

A VARGATHERM Kft.-nek jelenleg nyolc tehergépkocsiból álló járműparkja van. A hatékonyabb kihasználtság érdekében különböző kapacitású járművekkel dolgozunk. Teherautóinkat elsősorban a kivitelezési munkák során használjuk. A munkavégzéshez szükséges anyagok, gépészeti berendezések, szerszámok szállítását biztosítják, valamint dolgozóink is ezekkel a gépjárművekkel mennek ki a munkaterületre.

Igény esetén vásárlóinknak házhoz szállítjuk a vásárolt árut. A nagy megrendeléseket ütemezve kérjük, ilyen esetekben a szállításról a nagykereskedő gondoskodik.

 
 
 
 
 
Gázkészülék szerviz:
06-22
Munkáinkból: Megújuló energiával működik a nyíradonyi rendezvénycsarnok
A projekt keretében megépült egy 183 négyzetméteres kazánház és tüzelőanyag tároló, beépítettek két faapríték-tüzelésű melegvíztermelő kazánt, valamint 28 darab napkollektort a használati melegvíz előállítására, illetve a medencefűtés biztosítására.
08-27
Új Ariston Hybrid kondenzációs-hőszivattyús technológia
Az Ariston legújabb fejlesztése a Hybrid termékcsalád, mely a kondenzációs és hőszivattyús technológiát egyaránt magába foglalja. A külső és belső egységekből álló rendszer segítségével a fűtési rendszer kiszolgálására a kondenzációs és hőszivattyús technológia minden előnye kihasználható. A Hybriddel az eddig ismert gázkészülékekhez viszonyítva jóval több energiát lehet megtakarítani, mivel a fűtési rendszer kiszolgálásához a gáz mellett a levegőből nyerhető hőenergiát is felhasználja, a használati melegvíz előállítása pedig a készülék kondenzációs részével történik.
08-25
Az Ariston EVOlúciója
2012 második felétől megújult az Ariston kazán családja és napkollektor rendszere