Kapcsolat
Nyitva tartás:
H-P: 07:00-17:00
Szo: 07:00-12:00
Email: aruhaz@vargatherm.hu
Telefon: (52) 561 174
  (30) 239-7859
 
Fizetési módok
A VARGATHERM Szakáruházban bankkártyás fizetési lehetőség biztosított.
Munkáinkból: Megújuló energiával működik a nyíradonyi rendezvénycsarnok

Megújuló energiával működik a nyíradonyi rendezvénycsarnok

nyíradony

Megújult a nyíradonyi Harangi Imre rendezvénycsarnok energetikai rendszere, a 249,8 millió forintos beruházáshoz 212,3 millió forint európai uniós támogatást nyert a város önkormányzata – mondta Tasó László, Nyíradony fideszes polgármestere kedden, a beruházás átadásán.

Hozzátette: az önkormányzat 37,5 millió saját forrást biztosított a fejlesztéshez, az állam azonban a Nemzeti Fejlesztési Kormánybizottság döntésének köszönhetően, az önerő-támogatás új rendszerének létrehozásával kézzelfogható és azonnali segítséget nyújtott a beruházáshoz.

A projekt keretében megépült egy 183 négyzetméteres kazánház és tüzelőanyag tároló, beépítettek két faapríték-tüzelésű melegvíztermelő kazánt, valamint 28 darab napkollektort a használati melegvíz előállítására, illetve a medencefűtés biztosítására.


A beruházással évente 11 millió forint működtetési költséget takarít meg Nyíradony önkormányzata – hangzott el az ünnepségen.

Gázkészülék szerviz:
06-22
Munkáinkból: Megújuló energiával működik a nyíradonyi rendezvénycsarnok
A projekt keretében megépült egy 183 négyzetméteres kazánház és tüzelőanyag tároló, beépítettek két faapríték-tüzelésű melegvíztermelő kazánt, valamint 28 darab napkollektort a használati melegvíz előállítására, illetve a medencefűtés biztosítására.
08-27
Új Ariston Hybrid kondenzációs-hőszivattyús technológia
Az Ariston legújabb fejlesztése a Hybrid termékcsalád, mely a kondenzációs és hőszivattyús technológiát egyaránt magába foglalja. A külső és belső egységekből álló rendszer segítségével a fűtési rendszer kiszolgálására a kondenzációs és hőszivattyús technológia minden előnye kihasználható. A Hybriddel az eddig ismert gázkészülékekhez viszonyítva jóval több energiát lehet megtakarítani, mivel a fűtési rendszer kiszolgálásához a gáz mellett a levegőből nyerhető hőenergiát is felhasználja, a használati melegvíz előállítása pedig a készülék kondenzációs részével történik.
08-25
Az Ariston EVOlúciója
2012 második felétől megújult az Ariston kazán családja és napkollektor rendszere